![]() |
Adaptacje książek - Wersja do druku +- Forum Podyskutuj (http://www.podyskutuj.com.pl) +-- Dział: Hobby (/forum-15.html) +--- Dział: Filmy (/forum-16.html) +--- Wątek: Adaptacje książek (/thread-88.html) |
Adaptacje książek - Abracadabra - 01-03-2013 10:23 PM Oglądacie filmy ,które powstały na podstawie znanej wam książki? Zwiedliście się kiedyś na takim filmie? Wolicie najpierw coś przeczytać,a później obejrzeć czy odwrotnie? RE: Adaptacje książek - academy - 01-07-2013 06:21 PM Oglądałam, np. PS Kocham Cię. Film inny niż książka, ale oba świetne ![]() RE: Adaptacje książek - ronnie - 01-18-2013 05:11 PM Mistrz i Małgorzata...książka była przeczytana jeszcze w szkole film powstał pozniej wolalam ksiazke RE: Adaptacje książek - Abracadabra - 01-20-2013 10:25 PM Mistrz i Małgorzata- tej ksiązki chyba nie chciałabym przebić filmem, zdecydowanie za dobra jest! Ja lubię Godziny- zarówno w wersji ksiązkowej jak i filmowej. RE: Adaptacje książek - przytulak - 01-21-2013 03:31 PM nie oglądałem żadnego z tych filmów znacie jakies bardziej popularne bo w sumie może jakąś ekranizacje oglądałem a nawet nie wiem |