Forum Podyskutuj
Gdzie jechać? - Wersja do druku

+- Forum Podyskutuj (http://www.podyskutuj.com.pl)
+-- Dział: Hobby (/forum-15.html)
+--- Dział: Podróże (/forum-23.html)
+--- Wątek: Gdzie jechać? (/thread-5.html)

Gdzie jechać? - Szkodnik - 12-25-2012 09:35 PM

WItam wszystkich,

Mam spory, i dla niektórych pewnie głupi, problem. Muszę wykorzystać urlop, no i nie wiem gdzie miałbym jechać. Jak nie wyjadę to będę siedział na chacie, a obiecałem sobie, że nie przesiedzę kolejnego wolnego gapiąc się w telewizor. Na dworze już trochę zimno, wiec wyjazd na odpjerol ( ) ze tak powiem, raczej odpada.

Do tego nigdy nigdzie nie jeździłem wiec mam pustkę w głowie. Rodziny nie mam, jadę sam. Tylko podsuńcie mi jakieś pomysły, cokolwiek. Raczej będzie to kilka rożnych miejsc - 2 dni tu, 2 dni tam, wiadomo. Jakies miasta, miasteczka, jedna cholera, byleby tylko było się gdzie oderwać od tej monotonii.

Sorry, za zółtodziobski ton wypowiedzi, ale naprawdę niewiele jeździłem w swoim życiu. No i od czegoś muszę zacząć

pozdrawiam

RE: Gdzie jechać? - przytulak - 01-22-2013 02:21 PM

najlepiej jakbyś popatrzył może jakiś hotel albo wypoczynkowe spa Uśmiech byś i odpoczął i pokurował sie trochę

RE: Gdzie jechać? - Abracadabra - 01-22-2013 02:38 PM

w życiu nie spotkałam się z kimś, kto mialby problem z wykorzystaniem urlopu ;P może odwiedź jakichś dalekich znajomych a jak nie to zawsze zostają góry-ale jak nie lubisz zimna to faktycznie nie bardzo może ci podpasować.